Vörösdombi Vendégház

 

A Vörösdombi Vendégház, a Mecsek hegység vidékén található kis faluban, Cserkúton áll.

Tulajdonképpen egy 4 és egy 6 férőhelyes vendégházat találunk itt, melyek a régmúlt falusi építészetét, és hangulatát idézik. Azzal a különbséggel, hogy az ökoporta rendkívül jól felszerelt és modern berendezésekkel van ellátva.

 

A Vörösdombi Vendégház várja a feltöltődésre vágyókat.
Vörösdombi Vendégház a Mecsekben.

 

Házias ételekkel, remek hangulattal és szinte felfoghatatlan mennyiségű választható programmal várja a házigazda az ide látogatókat. Akár aktívan szeretnénk tölteni a pihenésünket, akár egy kis magányra, csendre vágyunk, itt minden számításunkat megtalálhatjuk.

A Vörösdombi Vendégház mindössze 4 km-re van Pécstől. Ez azt jelenti, hogy csak ilyen csekély távolság választ el minket több tucat kiállítástól és múzeumtól. Pécs 2010-ben elnyerte a Kulturális Főváros címet, ami több nagy projekt megvalósulását tette lehetővé. Megújult közterek, Múzeumok, koncert- és konferenciaközpont valamint egy új teljesen új regionális könyvtár és tudásközpont várja az érdeklődőket.

A Vörösdombi Vendégház környéke rendkívül gazdag termálvizekben a mészkő anyagú Mecseknek köszönhetően. Nagyszerű strandolási lehetőségek és gyógyfürdők várják az eziránt érdeklődőket.

Cserkút falu az egyik legújabb tájvédelmi körzet, a Nyugat Mecsek Tájvédelmi Körzet területén fekszik a Jakab-hegy lábánál. Számtalan kiránduló útvonal segíti a természet barátokat abban, hogy felfedezhessék a környék szépségeit.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

12 + = 21