Bokrosi Vincellér Udvarház

 

A Bokrosi Vincellér Udvarház a kényelmet, és a komfortérzetet egyedülálló módon képes ötvözni a falusi hangulat romantikájával, harmóniájával. A Csongrád településen fekvő szálláshely a Magyar Nagy Alföld egyik leghíresebb, és legcsodálatosabb borvidékének a szomszédságában fekszik. Emellett a Tisza és a Kőrös találkozásánál egy csodálatos, vadregényes, és természetvédelmi területtel is találkozhatnak a Bokrosi Vincellér Udvarház vendégei.

 

Bokrosi Vincellér Udvarház
Bokrosi Vincellér Udvarház

 

Előzetes egyeztetés alapján svédasztalos reggeli rendelhető a vendégeknek, az ebédet vagy a vacsorát pedig a szomszédos Vándortanya Étteremben kerül felszolgálásra. A Bokrosi Vincellér Udvarház birtokán kemencében és roston sült finomságok, valamint szabadtéri, bográcsban főzött magyaros ételek elkészítésére is alkalom nyílik.

Az aktív pihenésre vágyok is megtalálják azokat a lehetőségeket, amikben örömüket lelhetik. Választhatnak horgászás, csónakázás, kerékpározás, és lovas túrák közül is. A Bokrosi Vincellér Udvarház vendégei bérelhetnek csónakot, horgász felszerelést, illetve ellentételezés fejében használható a szauna, pezsgőkád, és a klíma is. A kertben medence, és napozó ágyak is várják a pihenni vágyókat.

A Bokrosi Vincellér Udvarház közelében számtalan látnivaló van, amit a nyaralás alatt érdemes megtekinteni. Ópusztaszeren a Nemzeti Történeti Emlékpark nyújt felejthetetlen élményt az oda utazóknak. Kiállítások, skanzen és lovas programok is várják az érdeklődőket. Szegeden városnéző túrát érdemes tenni, mivel a város megannyi nevezetességgel rendelkezik. Kiskunmajsán gyógy- és termálfürdő várja a látogatókat egész évben.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

78 + = 86