Jancsi és Juliska Vendégház

 

Észak-Magyarországon, Tokaj-Hegyalján egy kis város központjában Abaújszántón vehető igénybe a Jancsi és Juliska Vendégház szolgáltatása. A szálláson italbár is helyet kapott.
Az udvaron zárt parkolási lehetőség adott. Lehetőség van emellett még tüzet rakni, ami által grillezési, szalonnasütési, illetve bográcsozási alternatíva is rendelkezésre áll.

 

Jancsi és Juliska Vendégház még italbárral is a vendégek kedvében jár.
A Zemplén hegyei között fekszik a Jancsi és Juliska Vendégház.

 

A barátságos, a Zemplén hegyeivel körülölelt kisváros középpontjában található szállás szerencsés fekvésével segíthet az aktív pihenni vágyók számára. A Jancsi és Juliska Vendégház kiválóan segítheti a túrázást kedvelő embereket, ugyanis csodálatos kirándulási lehetőségek veszik körbe minden irányból. A környező terület fajokban különösen gazdag térségnek számít, ezt a kisváros határában kezdődő természetvédelmi terület is biztosítja. Ezek az utak nem csak gyalogszerrel, de biciklivel is kiválóan megtehetőek. Illetve horgászati lehetőségek is várják az érdeklődőket.

Akik inkább fürdőzésre vágynak, azok is megtalálhatják a számukra kedvező lehetőségeket, hiszen a környéken több strand és fürdő hely is várja a pihenni és szórakozni vágyókat. A város vonzáskörzetében több olyan település található, amik a gazdag történelmi és kulturális lehetőségek nagy számával képesek elvarázsolni az odalátogatókat. Nem csak kastély és várlátogatásra, de megannyi templom, kiállítós, múzeum és egyéb látnivalók is várják a vendégeket. Ezekről a látnivalókról olyan települések gondoskodnak, mint Miskolc, Hollóháza, Tokaj, Kassa, Sátoraljaújhely és Sárospatak.

A helyszínen történő egyeztetés során tájjellegű házias ételek és pincevacsora is várja a vendégeket.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

65 + = 73