Baluda Vendégház

 

Három templom árnyékában, Magyarcsanádon fekszik a Baluda Vendégház. A kertben parkoló várja a vendégeket. A kerti bútorok pedig kellemes, és kényelmes hangulatot biztosítanak a birtokon való szabadidő eltöltéséhez. Az udvaron grillezési, szalonnasütési, és bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll a vendégeknek.

 

Baluda Vendégház
Baluda Vendégház

 

A település határához közel folyik a Maros folyó, ami egyrészről remek horgászati lehetőséget rejt magában. Másrészt a folyóparton kiváló gyalogtúrákat lehet csinálni.

A Baluda Vendégház a Makói kistérséghez tartozik. A környéken több látnivalót is érdemes felkeresni. A közeli Makón gyógy- és termálfürdő is várja az ide látogatókat. Itt 8 medence is várja a gyógyulni és pihenni vágyó látogatókat. Emellett a legkülönfélébb szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. Gyógyúszás, gyógytorna, iszappakolás, gyógymasszázs, vízalatti sugármasszázs, és szauna is várja a vendégeket.

A Makó belvárásoában helyet kapó Korona Szálló a település legszebb eklektikus építménye. Az épület műemlék besorolásba tartozik. Fontos kulturális szereppel bír, emellett szalagavatók, bálok, és különféle rendezvényeknek is helyet biztosít a Korona Szálló.

Ugyanezen a településen található a Maros Kalandpark is, 4 méteres magasságban egy 29 feladatból álló kötélpályát próbálhatnak ki az ide látogatók. Itt mindenki próbára teheti az ügyességét, kitartását, és az erejét is.

A Mezőhegyesi Ménesbirtok az a hely, ahol 3 magyar lófajta is megszületett. A több száz éves fennállása alatt már minden lófajta megfordult a területen.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

5 + 1 =