Bozsity Vendégház

 

Üllés település külterületén, a falutól 2,5 km-re Kiskunhalas irányába, a főúttól mintegy 50 méterre található a Bozsity Vendégház. Itt csendes, és nyugodt környezet fogadja az idelátogatókat. A szálláshelyet erdők, és gyümölcsösök veszik körbe.

 

Bozsity Vendégház
Bozsity Vendégház

 

A Bozsity Vendégház nagy teraszán kerti bútorok, az udvaron pedig egy medence szolgálja az ideérkezők kényelmét. A szálláshelyen található kemence igény esetén begyújtható, és finomabbnál finomabb ételeket lehet készíteni benne.

A kertben grillezésre, szalonnasütésre, és bográcsozásra is lehetőség nyílik. Térítés ellenében 6 személyes jakuzzi és szauna is igénybe vehető. A környéken lehetőség van lovaglásra, és horgászatra is. A túrázást kedvelők gyalogos, és bicikli túrákon is részt vehetnek.

Az idelátogatóknak lehetőségük van néptáncot tanulni, és igény esetén akár kézműves foglalkozáson is részt venni.

A Bozsity Vendégház környékén több hely is van, amit érdemes felkeresni. A kellemes fürdőzést, és kikapcsolódást választók 4 fürdő közül is választhatnak. Szegeden, Kiskunmajsán, Mórahalmon, és Kisteleken is várja a látogatókat a gyógy és termálfürdők sokasága. Szegeden emellett még múzeum, színház, és a híres Dóm tér is várja a vendégeket. A Fogadalmi Templomban található Európa egyik legnagyobb orgonája is.

A szintén a Bozsity Vendégház közelében fekvő Ópusztaszeren egész évben több féle kiállítás várja az érdeklődőket. A Feszty körkép, és az itt található Árpád emlékmű is emeli a látványosság színvonalát.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

45 + = 51