Margaréta Vendégház

 

Távol a város zajától, meghitt, csendes és tiszta levegőjű környezetben várja a vendégeket a Margaréta Vendégház. Fehérvárcsurgó a Gaja-völgyben található Fehér megye ÉNy-i részén, Mór és Székesfehérvár között.

 

Margaréta Vendégház
A Margaréta Vendégház számtalan pihenési lehetőséggel szolgál.

 

A Margaréta Vendégház udvara nagyon jó lehetőséget nyújt azok számára, akik inkább a passzív pihenési módokat részesítik előnyben. Az udvaron kényelmes pihenőhelyek, kerti bútorok és árnyas kertrészek segítik az ellazulást. A birtok kosárlabda palánkkal és focizásra alkalmas résszel is rendelkezik. Futball és tollaslabda is térítésmentesen vehető igénybe. A kicsiknek remek lehetőség a játékhoz a hinta és a homokozó. Az udvarban tűzrakó hely is biztosított, így grillezésre, bográcsozásra, de nyárson történő sütésre is van lehetőség. A parkolási lehetőség szintén biztosított, sőt a kerékpárok is fedett és zárt helyen tarthatóak.

A Margaréta Vendégház remek kiindulási pont a közelben elhelyezkedő Károlyi kastélyhoz, hiszen alig 10 perc erdei sétára található ez a látványosság. Ma már hotelként és konferencia központként működik. Idegenvezető kíséretével viszont látogatható a híres könyvtára, a kápolna és maga az épület is. A falu műemlékei közül a katolikus és az evangélikus templomot érdemes megnézni.

A környék több látványos Kéktúra útvonallal is rendelkezik, illetve érdemes még a helyi Vadasparkot is felkeresni. A Margaréta Vendégház vonzáskörzetében több nevezetesség is található, amit ajánlott megtekinteni. Ilyen a Székesfehérváron található Bory vár, a Püspöki palota, és a belváros. A Csókakói vár alig 8 km-re van a szállástól, így ide akár sétálva is el lehet jutni. Ilyen látványosság méh a Pannonhalmi apátság, a Veszprémben található állatkert vagy a Zichy kastély és a Trianoni Múzeum Várpalotán.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

15 − = 11