Völgyi Vendégház

 

Hegykő településen, a Fertő Táj Világörökség központjában található a Völgy Vendégház. A szállás egy csendes, és nyugodt utcában fekszik.

 

A Völgyi Vendégház Hegykő településen várja a látogatókat.
A Fertő tó déli részén helyezkedik el a Völgyi Vendégház.

 

A Völgyi Vendégház látogatói több sporteszközt is kipróbálhatnak. Igény esetén asztali tenisz, tollas labda, lengőteke is igényelhető, de még kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség. A településen áthalad a Fertő tó körüli bicikli út egy része. Magyarország 2. legnagyobb tavának a körbe biciklizése remek szabadidős program lehet.

A kertben tűzrakási lehetőség mellett grillezésre is van lehetőség. Az udvaron a gyerekeket játszótér várja, a gépkocsival érkező nyaralókat pedig zárt parkolási lehetőség fogadja.

Hegykő településen termálfürdő várja a vendégeket. A kiváló minőségű gyógyvízzel rendelkező fürdő védett természeti környezetben, egész évben várja a gyógyulni, pihenni, és kikapcsolódni vágyókat. Az 55 fokos gyógyvíz gyógyult csonttörésekre, ficamokra, ízületi rándulásokra, izomhúzódások kezelésére is kiváló hatással rehabilitációs kúraként.  A 8 medence minden hónapban megfelelő minőségű kikapcsolódást nyújt a vendégek számára.

A Völgyi Vendégház közelében, 5km-re fekszik a Fertődön található Eszterházy kastély. Sokan „a magyar Versailles”-ként emlegetik, okkal. Méltóságteljes zeneterem, díszterem, és az Országos Képtár alapját képező 348 db-os gyűjtemény is megtekinthető itt.

A Kőszegen fekvő Kőszeg vár szintén remek program lehetőség. A várban lévő különböző termek más-más kornak állítanak emléket. A fegyvertárban a különféle fegyverekkel és ruházatokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.

 

További részletek >>>

 

Szólj hozzá!

− 6 = 2