Béke Vendégház

 

Ebesen, Debrecen és Hajdúszoboszló között fekszik a Béke Vendégház. Nyugodt, csendes falusias környezetben, családias hangulatban várja vendégeit a Béke vendégház. A tulajdonosok „ A vendég mindenekelőtt ” elvet vallják. Akik ide érkeznek, egészen biztosak lehetnek abban, hogy úgy fogják érezni magukat, mintha otthon lennének. A szállásadók mindent meg fognak tenni azért, hogy a nyaralni vágyók a lehető legkényelmesebb módon és a legjobb hangulatban tölthessék a nyaralásukat.

 

Nagyon vendégszerető emberek várják a Béke Vendégház látogatóit.
A Béke Vendégház helyi gasztronómiai ételkülönlegességekkel várja vendégeit,.

 

Parkolási, tűzgyújtási, és grillezési lehetőség is adott a Béke Vendégház területén. A kisgyerekeket a kertben homokozó, kerti medence, és hinta várja. A nagy mozgásigényű kicsiket hatalmas zöldellő, virágos kert, a hátsó udvarban pedig gyümölcsös várja. Felmerülő igény esetén gyermekmegőrzés is megoldható.

A Béke Vendégház kicsiny farmján kecske, baromfi, nyúl és galamb is megtalálható. Itt nem csak a gyerekek, de a felnőttek is belekóstolhatnak a falusi életbe. Etetni és simogatni is lehet az állatokat, miközben Picur a tacskó vigyáz rájuk és a vendégekre egyaránt.

Az udvari kemence, a szalonnasütő rengeteg gasztronómiai ínyencségre ad lehetőséget. A szabadban történő főzés igazi élmény. Előzetes megbeszélés alapján a vendégeknek lehetőségük van tájjellegű ételeket, és kemencében sült, főtt különlegességeket is megkóstolni. Sertés, kecske, nyúl, és baromfi húsból készült finomságok, kakaós csiga, kenyérlángos, pogácsa, töltött káposzta, és húsleves is várja az itt megszállókat. A Béke Vendégház specialitása a hortobágyi slambuc, és más bográcsos ételek is.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

60 − 51 =