Fenyő Vendégház

 

Mikófalván várja a vendégeket egy nagyon igényesen kialakított, a komfort érzetet teljes mértékben kielégítő szállás, a Fenyő Vendégház. Csodálatos környezete kiválóan alkalmas a feltöltődéshez. A kerti patak csörgedezése és a madarak csipogása miatt az embernek olyan érzése van, mintha egy másik világban lenne. A nyugodt pihenés garantált.

 

A Fenyő Vendégház csodálatos környezete segít teljes mértékben ellazulni.
A Fenyő Vendégház pihentető szállással fogadja a vendégeit.

 

A megszálló vendégek további szórakozási lehetőségét biztosítja a billiárd, a rexasztal, a darts, az asztali tenisz és a jakuzzi is. A családos emberek is nyugodtan kipihenhetik magukat, hiszen az udvarban modern játszótér várja a kisgyerekeket. Kilátó, homokozó, csúszda és hinta is várja, hogy a kicsik felfedezzék és a fölösleges energiáikat levezethessék rajta.

Az udvaron található kerti kemence a beépített sütővel és grillel, valamint a nagy étkezővel számtalan kellemes pillanatot nyújthat az idelátogatóknak. Igény esetén kemencés ételeket is készítenek a házigazdák.

A Fenyő Vendégház vonzáskörzetében érdemes ellátogatni a falumúzeumba Mikófalván. A közelben fekszik Szilvásvárad, ahol nem csak a Bükk, de talán az ország legszebb kirándulóhelye található a Szalajka-völgy. A település emellett híres a lipicai lovardáról, de az erdei múzeumot és a kisvasutat is érdemes megnézni, illetve kipróbálni.  Eger nem csak a múzeumairól híred, de az egri vár szinte kötelező látnivaló, ha idelátogat az ember. Egerben a strand mellett gyógyvizes fürdő is várja a látogatókat.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

72 − 63 =