Hanga Vendégház

 

A Hanga Vendégház a Mátra szívében helyezkedik el, gyönyörű hegyvidéki panorámával, és a tiszta és semmihez sem hasonlítható hegyvidéki klímával. A szállás közvetlenül az erdő szomszédságában található, ahonnan a Mátra Kékestetői gerince és a távoli Bükk hegység kontúrja is megcsodálható. A 14 főt befogadni képes erdei vendégház Parád Fényespusztán  egy hét hektáros birtokon terül el. A szobák kizárólag helyi készítésű fabútorokkal vannak felszerelve. Minden vendég számára gépkocsi beálló biztosítva van. A vidék nyugalma kiválóan alkalmas a pihenésre.

 

A kikapcsolódni vágyók remek választása a Hanga Vendégház.
Hegyvidéki, csendes és tiszta környezetben vár a Hanga Vendégház.

 

A Mátra forrásokban rendkívül gazdag terület. A felszínén csaknem 360 db-ot ismerünk. A vízfolyások többségére a nagy esés jellemző. Emiatt több helyen is vízesések alakultak ki. Ezek közül az egyik leghíresebb az Ilona-völgyi vízesés, amely 8 m magasról zúdul alá.

A Hanga Vendégház közelében több strand és termálfürdő is várja a fürdőzés és a gyógyulás iránt érdeklődőket. Érdemes ellátogatni a Mátra déli lejtőin elterülő Adrenalin parkba is, ahol minden korosztály talál a kedvének való szórakozási lehetőséget.

A további aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosítja számtalan múzeum és kiállítás. Ilyen a Mátra múzeum, a Kocsimúzeum, több népművészeti kiállítás vagy a Recski Nemzeti Emlékpark. A szállás vonzáskörzetében több várat is megnézhetnek az érdeklődök. Viszonylag közel helyezkedik el a méltán híres Egri vár, ahol állandó és részleges kiállítások várják a látogatókat.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

53 + = 54