Gólyavár Porta

 

Tiszafüred és a Hortobágy között fekszenek félúton a Gólyavár Porta vendégházai. A Hortobágyi Nemzeti Park kapujában elhelyezkedő szállás a megfelelő minőségű pihenéssel szolgál. Alig 15 perces autóúttal eljuthatnak a vendégek a Tisza tóhoz, míg a másik irányba a híres hortobágyi kilenclyukú hidat lehet megtekinteni.

 

Idilli, és harmónikus környezetben várja vendégeit a Gólyavár Porta.
A csodálatos Hortobágy közegében található a Gólyavár Porta.

 

Az ide érkezőket nyugodt, csendes, zöld környezet és hatalmas kert várja. Az év teljes részében alkalmas a Gólyavár Porta a madarak megfigyelésére, tanulmányozására.  Mindkét vendégház remek bázisul szolgálhat amennyiben gyalogos vagy akár kerékpáros túrát terveznek az ide látogatók. A Gólyavár Porta jó minőségű Csepel kerékpárokat tud a vendégeknek kölcsönözni. A gazdag állat- és növényvilág remek szabadtéri programokat nyújt az arra vágyók számára. A környéken horgászási lehetőség is rendelkezésre áll.

A Gólyavár Porta több szabadidős tevékenységet is tartogat az ide érkezőknek. Igény esetén darts, íjászat, de még pingpong asztal is rendelkezésre áll. A szálláson reggeli, és félpanzió is rendelhető. Az udvaron parkolni tudnak a gépkocsival érkezők. Ugyanitt a kicsiknek játszótér áll a rendelkezésükre, ahol a fölös energiáikat könnyen le tudják vezetni a gyerekek.

A környéken termál és strandfürdő várja a fürdőzni vágyókat. több múzeum és kiállítás mellett, egy ökocentrum is értékes élményekkel járulhat hozzá a nyaralásunkhoz. A poroszlói ököcentrumban a Tisza tó élővilágával ismerkedhetnek meg a látogatók.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 2 = 4