Torba Lak Vendégház

 

A Torba Lak Vendégház egy nagy területtel rendelkező, és tágas kialakítással rendelkező faluban Jászszentandráson található. Nyugodt, csendes, és biztonságos környezet várja az ide érkezőket. Az udvaron parkolóhely is ki lett alakítva. A kisebbeket játszótér várja. A kertben grillezni, és tüzet gyújtani is lehetséges.

Nyáron remek lehetőséget nyújt a szállástól 900-re fekvő strand. A fürdőben termálvíz fogadja a látogatókat. Télen is lehetőség van arra, hogy az időt a fürdőben töltsük, hiszen fedett részen gyógyvíz és medencék is találhatóak.

Igény esetén vadászási lehetőség is adott, mivel a tulajdonos fia vadász, és szívesen körbevezeti a vendégeket a természetben. A Torba Lak Vendégház vendégeinek horgászási lehetőség is a rendelkezésükre áll. Emellett igény esetén lovagolni is lehet, télen pedig akár lovas szánon is lehet utazni. A 4 km-re lévő dombon pedig szánkózni. A Torba Lak Vendégház vendégeit szolárium és infra szauna is várja.

A kertben több sportolási lehetőséget is ki lehet próbálni. Pingpong, csocsó, biliárd, és sakk is várja a vendégeket. A gyepen pedig labdajátékok garantálják a szórakozást, amelyet kézilabda kapu is biztosít. A Torba Lak Vendégház területén kisméretű konditerem is található.

A faluban egy több mint 100 éves templom található, amit érdemes felkeresni. Az I. és II. világháborús emlékmű mellett helytörténeti kiállítással, múzeummal is rendelkezik a település.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 2 = 1