Levendula Vendégház

 

A Duna Ipoly Nemzeti Park területén, Esztergom városában található a Levendula Vendégház. Csodálatos természet közeli környezetben várja a pihenni vágyókat. A gépkocsival érkezőknek az udvaron parkolási lehetőségük van. A kertben grillezni lehet. Igény esetén a vendégek kérhetnek reggelit vagy akár félpanziót is. A szállás mozgássérültek számára is ideális.

 

A Levendula Vendégház számtalan lehetőséet tartogat a pihenni vágyóknak.
A Levendula Vendégház Esztergom történelmi városában várja a vendégeket.

 

A Levendula Vendégház csodálatos kilátással rendelkezik mind a Dunakanyart illetően, mind a környező hegyeket. Horgászási, vadászati, lovaglási lehetőség mind adva van. A közelben csúszdákkal felszerelt élményfürdő várja az úszni és szórakozni vágyókat. A környező hegyeket több turista útvonalon is alaposabban megismerhetik az itt nyaralók. A közeli Dobogókő vagy épp a Rám-szakadék is kiváló túra célpont lehet.

Esztergom történelmi városa már önmagában is sok látnivalót nyújt. Hazánk legnagyobb Bazilikája Esztergomban helyezkedik el. A több koronázási ceremóniának is helyet adó építményt az Esztergomi vár veszi körül. A város magával ragadó történelmi hangulata nagyon megnyugtató, pihentető.
A Visegrádi vár szintén a Levendula Vendégház szomszédságában helyezkedik el. Folyamatos és időszakos kiállítással várja a vendégeket.

Az inkább passzív módon pihenők számára kényelmes ellazulást nyújt a Levendula Vendégház udvari felszereltsége. A kertben található medence, és jakuzzi teljes mértékben felfrissíti és ellazítja a látogatókat. A komfort érzetet tovább növeli az infraszauna jelenléte is. A kerti játszótér pedig a gyermekek számára nyújthat számtalan örömteli órákat.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

6 + 4 =