Akác Tanya

 

Az ezer tó országának Finnországnak a hangulatában készült az Akác Tanya, ötvözve a magyar vendégszeretettel, és a környék varázsával. A szállás egy lovasturisztikai komplexum, ami különféle rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Gyalog- és lovastúrák megszervezésére is kiválóan alkalmas az Akác Tanya. Bár az autópályán alig félórányi távolságra van a szállás a fővárostól mégis, aki ide érkezik úgy érzi egy teljesen más világba érkezett. A csendes környezet, a tiszta levegő, és a stressz megszűnik. Aki ide érkezik az teljes mértékben fel tud töltődni a pihenése alatt, és felfrissülten térhet haza.

 

Az Akác Tanya szauna különlegességekkel fogadja az ide látogatókat.
Az Akác Tanya jelentős lovasturisztikai komplexum.

 

Az Akác Tanya 8 km-re fekszik a tulajdonosok farmjától. Itt közel 30 ló várja a vendégeket. Több napos lovas, lovaskocsis vagy éppen gyalogtúrák várják az érdeklődőket. A szálláshelyen több más-más funkciókat ellátó épületek is várják az ide érkezőket. Reggeli, félpanzió, és teljes ellátás is igényelhető. A házigazdák minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a különböző kéréseknek eleget tudjanak tenni. Vegetáriánus, gluténmentes, és laktózmentes ételeket is elkészítenek igény esetén. Az Akác Tanya magyaros jellegű, de finn ételekkel is várja vendégeit.

Az itt megszálló embereknek lehetőségük van városnéző túrákon való részvételre is. Az Akác Tanya egyik különlegessége a szálláshelyen található szauna is. Eredeti finn füstös szauna, és egy jurta is várja a vendégeket, ahol a szauna estéken grillezni szoktak.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

40 + = 50