Boglárka Vendégház

 

Az Ipoly völgyében található Boglárka Vendégház csendes, nyugodt környéken fekszik. Letkés községet rétek és erdők ölelik körbe. Nagyon kevés az olyan település, ahol ennyire természetes állapotban maradtak fenn a múlt emlékei. Rengeteg történelmi emlék mutatja a környék múltjának gazdagságát. Falusi környezet és a festői szépségű Börzsöny-hegység és az Ipoly folyó várja az idelátogatókat.

 

A Boglárka Vendégház megnyugtató környezetben várja az ellazulni vágyókat.
A Boglárka Vendégház betekintést nyújt egy olyan egyedi községbe, ahol a múlt emlékei természetes állapotukban fennmaradtak.

 

A Boglárka Vendégház udvara szalonnasütésre, grillezésre és bográcsozásra is kiválóan alkalmas. A gyerekeket hinta, homokozó, szabadtéri játékok és társasjátékok is várják. A kertben található kemencében kenyér és lepénysütésre is van lehetőség. Igény esetén kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek a látogatók.

A szállásadó birtokán lehetőség van bekapcsolódni a falusi élet mezőgazdasági munkálataiba. Az érdeklődők megtekinthetik a traktorozás folyamatát, az állatok etetését, gondozását vagy a zöldségek, gyümölcsök betakarítását. Lehetőség van gyermeklovagoltatásra, állatsimogatásra és lekvár, szörp, befőtt, savanyúság közös készítésére is.

A Boglárka Vendégház remek lehetőség az aktív és a passzív pihenést választók számára is. A Börzsöny-hegységben a szállástól alig 200 m-re több túraútvonallal is találkozhatunk. Adott a horgászási lehetőség, illetve az Ipolyon történő vízitúra lehetősége is. Az Ipoly mentén lehetőség van kerékpár túrákra is.

A Boglárka Vendégház közelében strand, élményfürdő és termálfürdő várja a fürdőzésre vágyókat. A környéken több kisvasutat is kipróbálhatunk. Az vendégeket templomok, múzeumok és tájházak is várják a közelben.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 8 = 2