Rózsaszín Béka

 

Pilisszentkereszten található, festői szépségű környezetben a Rózsaszín Béka szálláshely. A városi emberek számára valódi felüdülés lehet a madárcsicsergésre való ébredés, de a patak csörgedezés megnyugtató hangja is. A Rózsaszín Béka nagyon alaposan felszerelt és családcentrikusan berendezetten várja a vendégeket.

 

idillikus környezetben várja vendégeit a Rózsaszín Béka.
Egyedi lehetőségekkel várja a Látogatókat a Rózsaszín Béka.

 

Az udvaron különféle játszó eszközök biztosítják a kicsiknek a kellő mennyiségű elfoglaltságot. A játszótér magába foglal egy libikókát, egy hintát és egy homokozót is. A Rózsaszín Béka magába foglal még két kismedencét is. A focizáshoz is elegendő hely van a kertben, illetve kosárlabdapalánk, kismotor és trambulin is rendelkezésre áll. Az udvarban ezek mellett lehetőség van még grillezésre és nyársaló hely is várja a szabadban történő főzés iránt érdeklődőket.

A Rózsaszín Béka szálláson és a faluban is rengeteg kézműves foglalkozás várja nem csak a kicsiket, de a felnőtteket is. Fazekaskodás, babakészítés, gyöngyfűzés a kezdőtől a magasabb szintekig is. A községben több színvonalas étterem, élelmiszerbolt is rendelkezésre áll.

A faluban nagyon sok tehetséges mesterember várja az ide látogatókat. Megtalálható itt méhész, kerámikus, íjkészítő, fafaragó mester, ólomüveg készítő és festőművész.

A Rózsaszín Béka egy karnyújtásnyira helyezkedik el több olyan településtől is, amit érdemes felkeresni. Dobogókő alig 5km-nyire található, de Szentendre, Visegrád és Esztergom is rendkívül közel található. Bob pálya, fellegvár, sziklaszínház, kilátó és élményfürdő is várja az aktív pihenés mellett döntőket.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

28 − 24 =