Várong Panzió

 

Csendes falusias környezetben várja vendégeit a Várong Panzió. Tűzgyújtási lehetőség adott az udvarban, sőt a gyerekek számára játszótér is biztosítja a teljes értékű kikapcsolódást. Felmerülő igény esetén a vendégek számára reggeli, félpanzió, vagy akár teljes ellátás is biztosítva van.

 

Több látnivalóval is kecsegtet a Várong Panzió.
Csendes, falusias környezetben várja vendégeit a Várong Panzió.

 

A Tolna megyében fekvő Várong falu remek lehetőséget nyújt a horgászást kedvelőknek, mivel a közelben több horgásztó is a rendelkezésre áll. Itt található Európa 3. legnagyobb kaktuszgyűjteménye. Itt olyan ritka növényfajokkal találkozhatunk, ami miatt messze földről jönnek a látogatók, hogy megcsodálhassák ezt a fantasztikus gyűjteményt.

Az Igalon található termálfürdő alig 12 km-nyire található. A 651 m mélyről feltörő víz 81 fokos, amiről mára már bebizonyosodott, hogy kiemelkedően nagy gyógyhatással rendelkezik. A folyamatos fejlesztésekkel a fürdő már egy igen korszerű, nagy tömeg befogadására képes, a vendégek számára gyógykezeléseket lehetővé tevő sok pihenni és gyógyulni vágyó ember úti célja lett.

A másik gyógyturizmusra épülő fürdő is a Várong Panzió közelében található Dombóváron. A szállástól 25 km-re található gyógyfürdőre 22 különböző gyógyszolgáltatás épült, amivel nem csak a régióban, de országos szinten is a legtöbb fajta kezelést nyújtja a vendégek számára a fürdő. Az ide érkezőket 9 gyógymedence és ugyanennyi strandmedence is várja. A különféle gyógy illetve wellness szolgáltatások pedig még inkább elősegítik az idelátogatók magas komfort érzetének kialakulását.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

80 + = 85