Boglárka Vendégház

 

Nagymákfa egy csendes zsákfalu, ahol a Boglárka Vendégház is helyet kapott. A zalai dombok és a vasi hegyhát között fekvő település remek lehetőség a kikapcsolódásra. Nyugodt érintetlen környezet várja az ide érkezőket. A falvat körül ölelő erdők ősfákkal vannak tele. A Boglárka Vendégház birtokától pár méterre már tájvédelmi terület kezdődik.

 

A Boglárka Vendégház Nagymákfán várja a pihenni vágyókat.
Csendes, természetközeli környezetben várja vendégeit a Boglárka Vendégház.

 

Zsákfalu lévén az átmenő forgalmat el lehet felejteni. Nagyjából 50 fő lakik a faluban, így az itt eltöltött idő alatt a nyugalmat, és a pihenést semmi sem zavarhatja meg. Nagymákfa határában, ahol a dombokat már sík terület váltja fel, kezdődik a Rába árterülete. A Rába folyón nyaranta kenus invázió figyelhető meg, annyira szeretik a sportolók ezt a folyamot.

A Boglárka vendégház kiváló kiindulási pontja lehet számos a környéket körbeutazó túrának. Számtalan túra utat lehet bejárni a rendkívül változatos, szemet gyönyörködtető közeli természetben. Bicikli túrákra is ideális a vidék, és lovaglási lehetőség is adott ezen a területen.

A közelben 2 tó is található, amik fürdésre is alkalmasak. A település vonzáskörzetében több gyógyfürdő is felkereshető. Szinte bármerre indulunk, belebotlunk egybe.

A Boglárka Vendégház kertjében parkoló, medence, grillsütő hely és tűzgyújtási lehetőség is várja a vendégeket. Az udvaron kerti bútorok gondoskodnak a kényelemről. A szállást csak egyben lehet kibérelni, ami 12000 Ft-ot jelent éjszakánként, és 6 fő szállásolható el benne.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

70 − = 68