Kosbor Panzió

 

A Kosbor Panzió őrségi, tradicionális építészeti stílusban épült, viszont a panzióban található gépészeti eljárások a legmodernebbek közé tartoznak.

A tulajdonosok hisznek abban, hogy a környezetet óvni kell. Ennek szellemében a friss levegőt hővisszanyerős szellőztetés biztosítja, a napkollektor a meleg vizet adja, az esővíz pedig a WC öblítést szolgálja. Az átlagnál vastagabb szigetelés biztosítja a kellemes hőérzetét a szobákban a vendégek számára.

 

A Kosbor Panzió látképe.
A Kosbor Panzió nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre.

 

A szobák berendezéseinek túlnyomó többségét korabeli, antik bútorok adják, amik történelmi hangulatot árasztanak magukból. Szinte megelevenedik a múlt század a vendégek előtt.

A Kosbor Panzió rendelkezik kétszemélyes szobákkal, illetve 4-5 fős apartmanokkal is. Bár biztosítanak TV-t, ha szükséges, de nem tartozik a szobák alapfelszereltségéhez. A gondtalan pihenéshez nem feltétlenül szükséges az elektrosztatikus zörej. Ebben teljes mértékben igazuk van a tulajdonosoknak.

A Kosbor Panzió egy 3 hektáros területen fekszik, ami tele van gyümölcsfákkal. Gyümölcsösükben alma, szilva és körtefák feldolgozott termései várják a vendégeket. A birtokhoz tartozik még egy 1 hektáros erdő is, ami észrevétlenül simul be az Őrségi Nemzeti Park területébe.

Több pihenő szigetet is kialakítottak a vendégek számára. Kerti padok, nyugágyak, függőágyak és tűzrakó helyek gondoskodnak arról, hogy az idelátogatók teljes mértékben át tudják adni magukat a kikapcsolódásnak és a pihenésnek.

 

Elérhetőségek >>>