Mákfa Vendégház

 

Hazánk legnagyobb területű termálfürdő régiójának kellős közepén található a festői szépségű Nagymákfa, és a rajta elterülő Mákfa Vendégház is. A falutól alig 2 km-nyire folyik a Rába. A település alig 40 db házból álló zsákfalu. A helybeliek forgalmán kívül elhanyagolható a közlekedés szintje. A községet minden oldalról erdők veszik körül, ami még a falu közepén is megtalálható, és tájvédelmi területnek számít. A településen alig akadnak kerítéssel körbevett birtokok, így a szarvasok, és az őzek szabadon mozognak a faluban.

 

CSendes, és nyugodt környezetben várja vendégeit a Mákfa Vendégház.
A Mákfa Vendégház tájvédelmi területen várja vendégeit.

 

A Mákfa Vendégház a település központjában egy domboldalon helyezkedik el. Tőle alig 20 m-re már tájvédelmi terület található az évszázados tölgyekkel és bükkösökkel. A fűtés cserépkályhák által biztosított.

A Mákfa Vendégház birtokán gyümölcsösök kaptak helyet, ahol korlátlanul fogyaszthatnak a vendégek. A parkolási lehetőség egy garázs biztosítja a vendégeknek. Az udvaron a gyerekek különféle játékok közül válogathatnak. A kertben grillezési és tűzgyújtási lehetőség is adott.

A kényelmet az udvaron található medence tovább fokozza. Igény esetén kerékpárokat ingyen lehet kölcsönözni. Emellett nyugágyak, asztalitenisz , és íjak is szolgálják a pihenést, és a szórakozást.

A környék nagyon gazdag vadállományban. Csendes környezete nyugodt lehetőséget biztosít az állatok számára. Mind belföldről, mind külföldről vonzza, emiatt a vadászokat. Igény esetén a szervezésben is tudnak segíteni a helyiek. Nem csak az erdők gazdagok vadakban, de a folyók, patakok, és tavak is bővelkednek halakban.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

23 − = 14