Tücsöktanya Vendégház

 

A Tücsöktanya Vendégház a magyar-szlovén-osztrák határ közelében egy Kétvölgy nevű apró faluban egy völgy alján található. A természetből áradó csend, a dimbes-dombos vidék, hegyvidéki klímával, kristálytiszta patakokkal és forrásokkal mind-mind olyan élményt nyújt számunkra, amit eddig csak képeken vagy természetfilmeken tapasztalhattunk.

A vendégház közelében számtalan túraútvonal közül lehet választani. A környéken rengeteg ősrégi épületet, templomot, kerekes kutat találhatunk, de kézművesek és fazekasok munkáit is megcsodálhatjuk.

 

Remek kikapcsolódást nyújt  a Tücsöktanya Vendégház.
A Tücsöktanya Vendégház hívogató látképe.

 

Rengeteg – erre a környékre jellemző – gasztronómiai ínyencséggel is megismerkedhetünk. Találkozhatunk olyan állatokkal és növényekkel is, amik csak erre a vidékre jellemzőek.

A Tücsöktanya Vendégház az Őrségi Nemzeti Park szerves részét képezi, így megnézhetünk számtalan tanösvényt is, amik fokozatosan vezetnek be minket a környék állat- és növényvilágába. A környezetbarát megoldásokhoz tartozik a napelemek jelentős száma, ami környezetkímélő hatást gyakorol a környezetre.

Határon innen és túl is több gyógy- és élményfürdőt kipróbálhatunk, amennyiben a wellness világában szeretnénk elmerülni. Emellett számtalan patak, folyó vagy akár tó is rendelkezésünkre áll, ha felszeretnénk párat felkeresni. A horgászást előnyben részesítők számára ez ideális környezet.

Ha szeretnénk, akár biciklivel is körbekerékpározhatjuk és felfedezhetjük a szomszédos lankás völgyeket, és dombokat. A lovaglási lehetőség is rendelkezésünkre áll.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

30 − = 26