Bakony Sonne Vendégház

 

A Bakony Sonne Vendégház a takaros kis településen Döbrentén található, ahol a vendégek mind aktív, mind passzív módon tudnak pihenni. A szállás kifejezetten baba barát. A kicsik számára biztosított az etetőszék, a kiságy, és a fürdőkád is. Az udvaron hintával, és homokozóval is felszerelt játszótér fogadja a gyerekeket. A kertben emellett még egy 5*10 m-es medence is várja a vendégeket, emellett még egy szauna is. Lehetőség van pingpongozni, tollaslabdázni és különböző társas illetve kártyajátékok is igényelhetőek. A kertben grillezésre és szalonnasütésre is van mód.

 

Döbröntén vár a Bakony Sonne Vendégház.
A Bakony Sonne Vendégház csodaszép környezetben és a pihenést szolgáló medencével, és szaunával is várja a vendégeit.

 

A Bakony Sonne Vendégzház a Bakony nyugati völgyében fekszik. Döbrönte település egyik nevezetessége a Szarvaskő vár. A védmű a település fölé magasodó domboldalon található. Maradványainak a nagy részét a föld mélye rejti. A turisták számára látható falakat a XXI. század elején restaurálták.

A közeli Pápa település számtalan látványossággal várja az érdeklődőket. Itt jártunkkor érdemes meglátogatni a Várkertfürdőt. Vízét 2007-ben gyógyvízzé nyilvánították. Kimagaslóan magas ásványi anyag tartalma miatt Magyarország első 8 legjobb gyógyvize között tartják számon. Számos medence és csúszda várja az idelátogatókat. Emellett több múzeum, templomok, és a régmúlt építészeti stílusaiban épült házak várják a turistákat. Az Esterházy Kastélypark rengeteg faritkaságot és ősfát foglal magában. A több méter kerületű fásszárúak oltalmában növekedik a következő generáció, ami a megújulás érzetét keltheti bennünk.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

16 − 8 =