Főnix Vendégház

 

A Bakony közepén egy kis eldugott völgyben található Bakonybél település és a Főnix Vendégház is. A tornácos parasztház 2013-ban minden igényt kielégítően fel lett újítva. A kertben a gépkocsival érkezőket zárt parkolási lehetőség fogadja. Az udvaron hinta, homokozó található, a hatalmas füves terület pedig alkalmas focizásra, illetve tollaslabdázáshoz is. A kertben bográcsozási lehetőség is adott.

 

A Főnix Vendégház  közelében több fürdőzési lehetőség is van.
A Bakony hegyeiben vár a Főnix Vendégház.

 

Az ide látogatókat csend, nyugalom és friss levegő fogadja. A hétköznapi rohanó életet itt nyugodtan kipihenheti a vendég. A települést a Bakony hegyei ölelik körbe, ami lenyűgöző látványt nyújt. A Főnix Vendégház remek lehetőséget ad a környező túra útvonalak bejárásához. A gyalogos kirándulást kedvelőknek rengeteg lehetőségük van a környező területek és azok látványosságainak a felfedezésére.

Érdemes több közeli barlangot és helyi forrást is felkeresni. A Bakony legmagasabb pontja a Kőris–hegy, ahol a Vajda Péter kilátó várja a látogatókat. Innen egészen a Balatonig el lehet látni, de a Pannonhalmi apátságot is megfigyelhetjük belőle.

A fürdőzést kedvelők számára is minden lehetőség adott. Egyik lehetőségként ott van a pápai várkertfürdő, ami felejthetetlen hangulatban fogadja a vendégeket. Amennyiben viszont inkább a közeli Balatont látogatnák meg a vendégek, arra is adott a lehetőség. A közeli tó tiszta és hűs vizével ajándékozza meg a látogatóit. Emellett a Balaton parti települések is rengeteg kikapcsolódási lehetőséget nyújthatnak az arra igényt mutató vendégek számára.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

15 − 8 =