Forrás Vendégház

 

Már a Forrás Vendégház neve is utal arra, hogy a szállás közvetlenül a Tapolcafő forrásvidékének a közelében helyezkedik el. A vendégek számára igény esetén reggeli és félpanzió is rendelkezésükre áll. Az udvarban parkolási lehetőség is adott. A gyermekeknek kerti játszótér segíti a kikapcsolódást. A birtokon tűzgyújtási és grillezési lehetőség is biztosított. Tapolcafő egész évben számtalan programmal és rendezvénnyel várja a vendégeit. A közeli Forrás tó vagy épp a Tapolca patak is remek úti cél. A környező Bakony rendkívül jó lehetőséget nyújt a különféle túrákhoz. Számtalan lehetőség, túra célpont, és felejthetetlen élmény várja a túrázókat az érintetlen természet jóvoltából.

 

Tapolcafőn várja vendégeit a Forrás Vendégház.
A Forrás Vendégház forrásvidéken helyezkedik el.

 

Döbrönte alig 5 km-re fekszik a Forrás Vendégháztól. Az itt található Szarvaskő vár vesztét valószínűleg egy török portyázó csapat okozhatta. A szállástól gyalogosan is könnyen eljuthatunk a várromhoz, ami csodálatos környezetben fedezhető fel.

A településtől szintén 5 km-re található Pápa. Itt számtalan turisztikai célpont lelhető fel. Az érdeklődők több a városban fellelhető templomot és kápolnát is megtekinthetnek. Az itt található több múzeum közül kiemelkedik az Eszterházy Károly Kastély és Tájmúzeum.

Pápa egyik legfőbb vonzerejét a Várkertfürdő jelenti. Az itt található termálvíz 2007-ben kapta meg a gyógyvíz elnevezést. Magas ásványi anyag tartalma miatt Magyarország első 8 legjobb gyógyvize között tartják számon.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

5 + 4 =