Lesch Magánház

 

Lesenceistvándon, alig 8 km-re a Balatontól várja a pihenni vágyókat a Lesch Magánház. Csendes és szép környezet, és parkolási lehetőség várja a látogatót. Igény esetén reggeli, félpanzió, de akár teljes ellátás is kapható. A gyermekeknek játszótér áll a rendelkezésére az udvaron. A grillezési, szalonnasütési és bográcsozási lehetőség adott.

 

A Lesch Magánház remek látványosságokkal várja vendégeit.
A Lesch Magánház a Keszthelyi-hegység közvetlen közelében számos programmal várja az idelátogatókat.

 

A környező területeken bármerre is indulunk, találunk olyan programot, amit érdemes kipróbálnunk. A túrázás kedvelőinek remek lehetőség a közeli Keszthelyi hegység érintetlen természeti szépségeit felfedezni.

A Lesch Magánház nagyjából egyenlő távolságra helyezkedik el a Sümegi, és a Szigligeti Vártól is. A Sümegi Vár az ország egyik leginkább épen megmaradt középkori erődje, amely egy kopár hegytető csúcsáról tekint le a környező vidékre. A Szigligeti Vár szintén egy a környező területek közül kiemelkedő csúcsra épült. Mindkét látnivaló számos kiállítással és programmal várja az idelátogatókat.

A közeli Tapolcán érdemes a tavas barlangot megnézni. Hossza mintegy 4 km-re tehető és csónakkal be lehet járni a barlang nagy részét. A Lesch Magánház szomszédjában  található még a Balatonedericsen fekvő fokozottan védett területen található Csodabogyós barlang. Balatongyörökön pedig a Szobakű barlang várja a turistákat.

A vendégeket ugyanitt a Festetics kastély is várja. Fonyódon a kilátó adhat felejthetetlen élményeket, emellett számtalan múzeum is segít abban, hogy aktívan tölthessük el a pihenésünket.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 85 = 91