Benkő Vendégház

 

Kiskutas községben fekszik, Zalaegerszegtől alig 6 km-nyire a Benkő Vendégház. Az 1890-ben épült falusi ház vastag hűvös falai és a környezet friss levegője, gazdag élővilága kellemes kikapcsolódást nyújt az idetévedőknek. A személygépkocsival érkezőknek az udvaron parkolási lehetőségük van. Az udvaron grillezési és egyéb tűzgyújtási lehetőség is adva van a Benkő Vendégház vendégeinek. Előzetes egyeztetés alapján pedig reggeli, félpanzió, de akár teljes ellátás is a vendégek kényelmét biztosítja.

 

Igény esetén zalai íz világgal várja vendégeit a Benkő Vendégház.
A Benkő Vendégház ízelítőt nyújt a falusi élet szépségeiből.

 

A parasztház mellett egy kétszintes vendégház segít a pihenni vágyók igényeinek a kielégítésében. Az udvaron nagy füvesített és virágokkal borított rész is található. Kerti ház, hinta, homokozó, különféle sporteszközök ping-pong asztal, kosárlabda palánk és lengőteke várja a szálláshoz érkezőket.

A Benkő Vendégház étkezését választók megismerkedhetnek az igazi zalai íz világgal, és a hagyományos ételekkel is. Az udvaron található kemencében a vendégek kérésére házi kenyeret, langallót, rétest, pecsenyéket, a gyerekeknek pedig mákos gubát süthetnek a szállásadók. A vendéglátó udvarában a gyerekek megtapasztalhatják milyen az igazi falusi élet. Nyulak, tyúkok, csirkék, kakasok, pulykák, cicák, kutyák és bárányok várják a simogatást és az etetést.

A környező területeken rengeteg lehetőség van a fürdőzésre. Gyógy-, termál-, és élményfürdők, tavak várják a strandolni vágyókat. A túrázást kedvelők és a horgászást előnyben részesítők is megtalálják a számításaikat. A Benkő Vendégház kellemes pihenési és szórakozási lehetőségek garmadájával várja a vendégeket.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

− 2 = 4