Samadare Ház

 

Hévíztől alig 1 km-re a festői szépségű Alsópáhokon található a Samadare Ház. A község közvetlenül határos a térség két jelentős városával, Keszthellyel, és Hévízzel is.

 

A Samadare Ház közelében számos látnivaló található.
A Balaton közelében fekszik a Samadare Ház.

 

A Samadare Ház május 1-től október 31-ig vára a pihenni szándékozókat. A minimálisan eltölthető idő 3 éjszaka a Samadare Ház szálláshelyén. A vendégek számára reggeli és félpanzió is rendelhető igény esetén. Az udvarban parkolási lehetőség adott a gépkocsival érkezők számára. A birtok kerti bútorokkal és játékokkal igen jól felszerelt, a szobák légkondicionáltak. A Samadare Ház masszázs lehetőséggel is kecsegteti a látogatókat, illetve kerékpár kölcsönzésre is van módja az itt megszállóknak.

A környező településeken számos látnivaló szolgálja a vendégek aktív pihenését. Hévíz a Samadare Ház szálláshely szomszédságában helyezkedik el. Az itt található hévízi tó a világon a legnagyobb előforduló biológiailag aktív, természetes tava, amely igen jó gyógyhatással rendelkezik. A Hévízen eltöltött kúra nem csak betegségekre, de megelőzésre is kiválóan alkalmas. Az ideérkezőket rengeteg kezelés és kúra várja.

Egy másik közeli település Keszthely. A város kulturális rangját emeli a Festetics kastély, amely több mint 7 hektáros parkjával és állandó kiállításokkal várja a vendégeket. A főúri életmódot 16 terem mutatja be. A történelmi hangulatot sugárzó sétálóutcája és a balatoni strandja is kiváló lehetőség a Samadare Ház vendégeinek a teljes értékű kikapcsolódásra.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

+ 63 = 66