Zalai Endes Major

 

A Zalai Endes Major azokat a természetbarátokat várja, akiknek fontos, hogy pihenés közben is a természet közepén legyenek, egyfajta zöld szigeten. A szállás különlegessége az, hogy körülöleli egy 4 hektáros birtok, ami arborétum szerű parkká lett kialakítva, és az aktív szabadidő eltöltésére is kiválóan alkalmas.

 

A Zalai Endes Major medencés udvarral rendelkezik.
A Zalai Endes Major 4 hektáros udvarán arborétum szerű park várja az idelátogatókat.

 

A Zalai Endes Major udvarán grillezési, bográcsozási, szalonnasütési lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll. Ugyanitt parkolási lehetőség is adott. Felmerülő igény esetén az ide látogatók kérhetnek reggelit vagy esetleg félpanziót is.

Főszezonban a vendégek kényelmét szolgálja még a kerti medence, a pingpong asztal, a foci, a tollaslabda, és a kemence is. A kert élvezetét kerti bútorok és napozóágyak segítik elő.

Előzetes egyeztetés alapján alkalom nyílhat kézműves foglalkozásokon való részvételre, gyalogtúra és kalandtúra lebonyolítására, medvehagyma túra kivitelezésére, a Zala folyó természeti értékeinek a bemutatására.

A fürdőzést kedvelők számára nagyon jó lehetőség az alig 7 km-re fekvő Zalaszentgróti termálfürdő és strand. Emellett 40 km sugarú körben 7 darab termálfürdő is fellelhető, ami különféle betegségekre jelenthet megoldást. A közeli Sümegi vár több féle programmal is várja a látogatókat, az év jelentős részében. Zalaegerszegen skanzen, aquapark, színház és még számtalan más lehetőség is várja a kikapcsolódni vágyókat. A Zalai Endes Major szálláson mind az aktív, mind a passzív pihenni vágyók is megtalálják a számításaikat.

 

Elérhetőségek >>>

 

Szólj hozzá!

2 + 3 =