Zöld gyaloghíd épülhet Londonban?

 

Zöld gyaloghíd épülhet Londonban?A Temze fölött átívelő zöld gyaloghíd látványtervei már el is készültek. Az álomhíd megvalósítása 2017-re várható.  Ekkor vehetik birtokba a gyalogosok London új kertjét. De mit is takar valójában a zöld gyaloghíd kifejezés?

 
 
 

A zöld gyaloghíd kizárólag emberi használatra lett tervezve. Segítségével pedig egy könnyed és laza sétával átkelhetünk majd a Temze egyik partjáról a másikra. Az átkelő célja az, hogy ne csak összeköttetést biztosítson a város két része között, de élménnyé is varázsolja az átkelést.

 

Zöld gyaloghíd épülhet Londonban?
A Zöld gyaloghíd csodálatos panorámát nyújt London városára

 

Az új kert nem csak őshonos fák, hanem közösségi terek otthona is lesz egyben. London sokszínű kertészeti örökségét kiválóan biztosítja számos őshonos növénnyel, kertekkel, parkokkal és veteményesekkel.

A zöld gyaloghíd egy olyan látványossága lesz a városnak, ahová az emberek a szabadidejük kellemes eltöltése miatt is ki fognak járni, vagy hogy találkozzanak egymással. Emellett kapcsolatot alakít ki a város déli és északi része között is. Így könnyedén összekapcsolja a város kulturális érdekességeit egymással.

 

Szólj hozzá!

+ 38 = 39